Mogelijkheden

Of je als ondernemer nu zelf je klanten bezoekt of deze laat bezoeken door een accountmanager, degene die de klant bezoekt is je visitekaartje van je bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat een goede indruk wordt achtergelaten met een goede klik met de (potentiele) klant.

Om ervoor te zorgen dat jij of de accountmanager alles uit het gesprek haalt bieden wij sales trainingen aan. De focus bij al onze trainingen ligt op persoonlijke aandacht van de deelnemer(s), het start niveau en de ontwikkelbehoefte.

We hebben een basistraining waar we door alle facetten van een verkoopgesprek lopen. We beginnen bij het contact leggen met de klant, hoe bereid je een gesprek voor, welke stappen doorloop je als je bij de klant bent, hoe ga je om met bezwaren, hoe sluit je de daadwerkelijke koop en wat doe je aan after sales. Een complete training waar je na ieder stukje theorie direct gaat oefenen.Daarnaast beiden we specifieke trainingen aan waar jij als ondernemer of je accountmanager behoefte aan heeft. Dit kan een training zijn waar we aan de slag gaan met hoe ga je om met bewaren, welke bezwaren zijn er en hoe kan ik die het beste weerleggen, welke technieken zijn hiervoor. Of een training die in het teken staat van acquisitie. Hoe kun je een potentiele klant het beste benaderen, hoe pak je telefonische acquisitie aan, welke technieken zijn er en welke tips en trucs.


De specifieke trainingen stellen we samen op jouw behoeften. Ook tijdens deze trainingen werken we met theorie en vooral veel oefenen en doen!

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@aandachtwijzer.nl