Coaching

Als ondernemer ben je iedere dag bezig met het werken in je bedrijf. Je bent bezig met acquisitie, verzenden van orders, leveren van je dienst, facturatie en administratie, bezoeken van klanten en dergelijke. Je doet al deze werkzaamheden om je onderneming gezond te houden en verder te laten groeien.

Vaak door al het werken in je bedrijf vergeten we te werken aan ons bedrijf. En hiermee bedoelen we dat je een stap terug doet en eens goed kijkt naar je onderneming. Past mijn huidige strategie nog of zijn er ontwikkelingen geweest waardoor ik mijn strategie moet aanpassen? Waar wil ik staan over 1 jaar en waar over 5 jaar? En hoe kan ik daar dan komen? Wat voor bedrijf wil ik zijn? Is mijn doelgroep veranderd en hoe kan ik die bereiken?Wij kunnen je hier mee verder helpen. Door samen deze vragen te onderzoeken, knelpunten bloot te leggen en oplossingen te bedenken, bewaak je de focus op je doelen en je ambitie voor je eigen bedrijf.

Tevens zijn wij er om je verder te helpen als je een keer wilt sparren over je onderneming, of advies wilt hoe je nu die ene klant toch kunt bereiken of behouden, welke marketingactiviteiten je het beste kan inzetten, hoe je mindset invloed heeft op je onderneming en dergelijke.