Coaching

Via deze vorm van begeleiding kijken we naar gedachten en overtuigingen. Deze komen namelijk de hele dag te pas en te onpas door ons brein heen flitsen.

Gedachten maken complete verhalen over jouw zelf en andere personen die je in je leven ontmoet. De vraag is, helpen deze gedachten of verkleuren ze je bril zodanig dat je niet meer weet hoe zeer het je heeft gevormd.

Gedachten kunnen zeer krachtig zijn of het nu positief of negatief is. Helaas komt het regelmatig voor dat het negatieve gedeelte overheerst. Ze maken een persoonlijke identiteit van je die gebaseerd is op je meest dominante gedachten. Het brein is een zeer ingewikkeld orgaan.

Het zorgt voor hoe we informatie ontvangen en verwerken. Je hersenen hebben het vermogen om constant nieuwe verbindingen te maken tussen neuronen. Dit betekent dat je nieuwe denkpatronen kan ontwikkelen.Wij gaan samen bekijken wat de struikelblokken zijn in jouw leven. Die brengen we in kaart en van daar uit gaan we werken aan je zelfbeeld. Wat hoort bij jou? En wat is niet van jou? Met behulp van vragen en oefeningen gaan we ontdekken of jouw gedachten je gedrag zodanig beïnvloeden dat het vooral een belemmerend effect op je heeft.

Het vergt aandacht om je te richten op datgene wat belangrijk is voor jou en wat bij jou past. Met behulp van oefeningen gaan we nieuwe overtuigingen creëren.

Wil je hier vrijblijvend meer over weten neem dan contact met ons op info@aandachtwijzer.nl of bel ons op 06-31028921.