Aandacht voor jezelf

Mijn naam is Rachid. Na jaren gewerkt te hebben in een sales en marketing omgeving vond ik het wel eens tijd om het over een andere boeg te gooien. Mijn aangeboren interesse in de mens en zijn drijfveren kwam al snel naar boven drijven als nieuwe uitdaging en interesse.

Ik ben mij gaan verdiepen in de holistische benadering van de mens. Het Griekse woord holon betekent het geheel. Je kunt volgens deze benadering niet alleen naar een deel kijken van het geheel om tot een volledige en duidelijke zienswijze te komen.

Stel nu dat iemand last heeft van fysieke klachten, de oorzaak van deze klachten kunnen wel degelijk ook een psychische oorzaak hebben. Vanuit deze benadering kijk ik naar het fysieke, emotionele en psychische deel van de mens.

Met deze holistische leer als leidraad ben ik mij de afgelopen jaren gaan verdiepen in onder andere aandachtstrainingen, meditatie en ademhalingstechnieken die al eeuwen oud zijn en positief effect opleveren.

Tevens ben ik regressie therapeut (i.o.). Deze vorm van psychotherapie zorgt ervoor dat er gericht wordt gewerkt aan de oorzaak van je probleem. Je kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld angsten, fobieën , woede aanvallen en traumatische gebeurtenissen.

Kortom het werken vanuit een holistische benadering is mijn manier van begeleiden om de blokkades en klachten die je in je huidige leven ervaart om te zetten in zuivering, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mocht je willen weten wat nu het best bij jou past qua methode aandachtstraining, meditatie, coaching of persoonlijke begeleiding neem dan vrijblijvend contact met mij op via e-mail: rachid@aandachtwijzer.nl


Earth Association for Regression Therapy

Aandacht voor je onderneming

Ik ben Klaartje, 42 lentes jong en werkzaam bij Aandachtwijzer. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse sales en managementfuncties. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en ben ik begonnen als HBO docent sales. Een bewuste keuze aangezien ik graag bijdraag aan de ontwikkeling van persoonlijke groei van de studenten en dat ik graag mijn passie voor het vak verkoop deel.

Toch begon het na een aantal jaar te kriebelen en begon ik het bedrijfsleven te missen. Ik begon met het geven van diverse workshops bij bedrijven en ondernemers. Zo gaf ik workshops over hoe geef ik een goede pitch, onderhandelen en persoonlijke ontwikkeling in je baan / onderneming. Ik genoot er zo van dat ik besloot om naast mijn baan als docent ook een eigen praktijk te starten.

Aangezien Rachid, mijn man, al gestart was met Aandachtwijzer hebben we besloten onze krachten te bundelen. Ik ben me gaan focussen op de groei van ondernemers en hun onderneming.

Wat doe ik dan binnen Aandachtwijzer?

Ik werk als verkoopcoach en het is mijn missie alle ondernemers van Nederland te laten inzien dat zij kunnen verkopen op hun eigen manier en dat verkoop stiekem best leuk is. 💛 Aan de hand van persoonlijke coaching en online training gaan we samen aan de slag met jouw verkoopvaardigheden, jouw strategie, jouw mindset en jouw zichtbaarheid. Deze onderdelen zorgen ervoor dat je zowel jij als ondernemer groeit en dat je onderneming groeit.

Tevens ben ik werkzaam business coach en werk ik samen met mijn klanten aan hun onderneming. De aandacht ligt hier op waar krijg je energie van, waar ben je goed in en hoe kunnen we dat combineren tot een goed lopende onderneming.

Ik vind de combinatie van ondernemen en docent heerlijk! Ik mag iedere dag werken met ondernemers en studenten en ze begeleiden in hun proces van groei.

Nog wat leuke weetjes over mij:

👨‍🍳 ik hou van lekker eten en koken

🏃🏻‍♀️ ik heb een haat-liefde verhouding met hardlopen

📚 verslaafd aan het lezen van thrillers het liefst met een reep 🍫

🍵 winter of zomer, ik drink heel de dag door thee

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis half uur met mij in. Ik ben bereikbaar op 06-23276520 en via de mail klaartje@aandachtwijzer.nl.