Aandachtwijzer

Mijn naam is Rachid. Na jaren gewerkt te hebben in een sales en marketing omgeving vond ik het wel eens tijd om het over een andere boeg te gooien. Mijn aangeboren interesse in de mens en zijn drijfveren kwam al snel naar boven drijven als nieuwe uitdaging en interesse.

Ik ben mij gaan verdiepen in de holistische benadering van de mens. Het Griekse woord holon betekent het geheel. Je kunt volgens deze benadering niet alleen naar een deel kijken van het geheel om tot een volledige en duidelijke zienswijze te komen.

Stel nu dat iemand last heeft van fysieke klachten, de oorzaak van deze klachten kunnen wel degelijk ook een psychische oorzaak hebben. Vanuit deze benadering kijk ik naar het fysieke, emotionele en psychische deel van de mens.

Met deze holistische leer als leidraad ben ik mij de afgelopen jaren gaan verdiepen in onder andere aandachtstrainingen, meditatie en ademhalingstechnieken die al eeuwen oud zijn en positief effect opleveren.

Tevens ben ik regressie therapeut (i.o.). Deze vorm van psychotherapie zorgt ervoor dat er gericht wordt gewerkt aan de oorzaak van je probleem. Je kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld angsten, fobieën, woede aanvallen en traumatische gebeurtenissen.

Kortom het werken vanuit een holistische benadering is mijn manier van begeleiden om de blokkades en klachten die je in je huidige leven ervaart om te zetten in zuivering, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mocht je willen weten wat nu het best bij jou past qua methode aandachtstraining, meditatie, cognitieve coaching of persoonlijke begeleiding neem dan vrijblijvend contact met mij op via e-mail: rachid@aandachtwijzer.nl of bel op tel: 06-31028921


Earth Association for Regression Therapy