Aandacht voor jezelf

Mijn naam is Rachid. Na jaren gewerkt te hebben in een sales en marketing omgeving vond ik het wel eens tijd om het over een andere boeg te gooien. Mijn aangeboren interesse in de mens en zijn drijfveren kwam al snel naar boven drijven als nieuwe uitdaging en interesse.

Ik ben mij gaan verdiepen in de holistische benadering van de mens. Het Griekse woord holon betekent het geheel. Je kunt volgens deze benadering niet alleen naar een deel kijken van het geheel om tot een volledige en duidelijke zienswijze te komen.

Stel nu dat iemand last heeft van fysieke klachten, de oorzaak van deze klachten kunnen wel degelijk ook een psychische oorzaak hebben. Vanuit deze benadering kijk ik naar het fysieke, emotionele en psychische deel van de mens.

Met deze holistische leer als leidraad ben ik mij de afgelopen jaren gaan verdiepen in onder andere aandachtstrainingen, meditatie en ademhalingstechnieken die al eeuwen oud zijn en positief effect opleveren.

Tevens ben ik regressie therapeut (i.o.). Deze vorm van psychotherapie zorgt ervoor dat er gericht wordt gewerkt aan de oorzaak van je probleem. Je kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld angsten, fobieën, woede aanvallen en traumatische gebeurtenissen.

Kortom het werken vanuit een holistische benadering is mijn manier van begeleiden om de blokkades en klachten die je in je huidige leven ervaart om te zetten in zuivering, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mocht je willen weten wat nu het best bij jou past qua methode aandachtstraining, meditatie, cognitieve coaching of persoonlijke begeleiding neem dan vrijblijvend contact met mij op via e-mail: rachid@aandachtwijzer.nl of bel op tel: 06-31028921


Earth Association for Regression Therapy

Aandacht voor je onderneming

Ik ben Klaartje, 41 lentes jong en werkzaam bij Aandachtwijzer. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse sales en management functies. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en ben ik begonnen als HBO docent. Een bewuste keuze aangezien ik graag bijdraag aan de ontwikkeling van persoonlijke groei.

Toch begon ik na een aantal jaar het bedrijfsleven te missen en ben ik begonnen met het geven van diverse workshops bij bedrijven, je kunt hierbij denken aan hoe geef ik een goede pitch, onderhandelen en persoonlijke ontwikkeling in je baan. Ik genoot ervan en besloot dat ik naast mijn baan als docent ook een eigen praktijk wilde starten.

Aangezien Rachid, mijn man, gestart was met Aandachtwijzer hebben we besloten onze krachten te bundelen. Ik ben me gaan focussen op de groei van ondernemers en hun onderneming. Ik werk als virtual assistant (VA) om mijn klanten te ondersteunen en ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun core business en waar ze goed in zijn. Ik neem mail- en agendabeheer over, zorg voor de administratie, organisatie, marketing en sales activiteiten. Tevens ben ik business coach en werk ik samen met mijn klanten aan de onderneming. We gaan hier aan de slag met waar krijg je energie van, waar ben je goed in en hoe kunnen we dat combineren tot een goed lopende onderneming.

Ik vind de combinatie van eigen praktijk en docent heerlijk! Ik mag iedere dag werken met ondernemers en studenten en ze begeleiden in hun proces van groei.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden op het gebied van VA, workshops / trainingen of business coaching neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-23276520 of klaartje@aandachtwijzer.nl