Aanpak

Om een goed herstel traject in te gaan is het bevorderlijk om de diepte in te gaan met hypnotherapie of regressietherapie. Ervaring leert dat de meeste mensen al geruime tijd met klachten rondlopen en tot nu toe geen oplossing hebben gevonden.

Om effectief te werken aan jouw problematiek is in de praktijk gebleken dat een combinatie van therapie en coaching een goede aanpak is voor diverse problemen. Of het nu gaat om depressie, faalangst, gewichtsverlies of een laag zelfbeeld/gebrek aan zelfvertrouwen.

Hoe werkt het

Je krijgt per mail na het inplannen van de sessies een uitgebreide vragenlijst. Dit zal als leidraad gebruikt worden in de eerste sessie, het intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om de meest belangrijke aanknopingspunten van je problematiek naar voren te halen en tegen het licht te houden. Het wezenlijk begrijpen wat de bron en opbouw van je klacht is, is als het vinden van de juiste wegwijzer naar de eerste stappen in herstel.

Plan van aanpak

Zodra we dit helder hebben, kunnen we een persoonlijke plan van aanpak maken voor de volgende sessies. De ervaring leert dat er gemiddeld 3 sessies nodig zijn. Iedere sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Ik zal uitleggen wat hypnose en regressie voor jou betekent en wat je er mee kan bereiken. Ik zal tijdens het intakegesprek starten met coachen en je kennis laten maken met hypnose.

Tevens krijg je je eerste opdrachten om tussen de sessies door mee aan de slag te gaan. Het werkt erg ondersteunend en opbouwend om dagelijks tijd aan de persoonlijke oefeningen te besteden. Ik raad je aan om hier toegewijd en met overtuiging mee aan de slag te gaan om je herstel effectief te activeren. Tijdens de vervolg sessies zullen we de opdrachten doornemen en je ervaring bespreken. Waar nodig zal ik je daarin coachen en vervolg adviezen geven.

De kern

We gaan kijken of er nog wortels zijn die later eventueel nog als mentale en fysieke “onkruid” naar boven kunnen komen. Mochten deze er zijn dan gaan we daar mee aan de slag middels diverse regressie technieken. Regressie is zeer effectief gebleken om gericht naar de bron van je klachten te gaan.

Er zijn tal van voorbeelden van mensen die enorme stappen hebben gemaakt in hun herstel. Daarnaast is hypnose is een uiterst gerichte manier om het dagelijks gedrag en overtuigingen te  herprogrammeren vanuit de diepere lagen in je onderbewustzijn. Door middel van coaching krijg je een aantal handvatten mee, om in je dagelijks leven te gebruiken.

Afspraak maken

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via mail rachid@aandachtwijzer.nl of stuur een whatsappje naar 06-81736571

Omgeving Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Dordrecht, Rotterdam

Locatie: Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. (Nabij Etten Leur, Roosendaal, Breda, Dordrecht, Rotterdam)