Hypnotherapie

Ons dagelijks gedrag en overtuigingen wordt voor het grootste gedeelte gevoed door ons onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn zit de broncode voor diverse gedachten en gevoelens.

Wat gebeurt er in het onderbewustzijn?

Als je onderbewustzijn iets ervaart als gevaarlijk of onveilig ontstaat er een zogenaamde trigger waarop een hoop functies in het lichaam aangaan. Verschillende stresshormonen worden aangemaakt zoals cortisol, adrenaline en noradrenaline. Dit wordt door het lichaam aangemaakt omdat de vlucht of vecht functie schakelaar aangezet moet worden. Veel van wat we dagelijks denken en voelen wordt omgezet in gedrag. Het is daarom belangrijk om je onderbewustzijn goed in te richten.

Tegenwoordig heeft de moderne mens niet zozeer te maken met dringende noodgevallen zoals een tijger die plots voor je neus opduikt. In plaats daarvan is er langdurige stress die lichamelijke en psychische klachten kunnen veroorzaken zoals overspannenheid, burn-out, depressie, chronische hoofdpijn, slapeloosheid en diverse angsten. Door middel van hypnotherapie gaan we inzoomen in wat er specifiek gebeurt in jouw onderbewustzijn. Wat voor programma wordt er afgedraaid?

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnotherapie is in feite een verhoogde staat van concentratie en diepe ontspanning om je onderbewustzijn op een positieve manier te beïnvloeden.

Ik breng je door middel van hypnose in een lichte trancetoestand waardoor we op een directe manier je onderliggende problemen naar voren kunnen halen. Het inzichtelijk maken van de bron van je huidige probleem is vaak de eerste stap in het gehele herstelproces.

We gaan je belemmerende overtuigingen, oude gedrag, oude gewoontes tegen het licht houden. Inzicht krijgen in je eigen denken en voelen is uitermate belangrijk.  

In hypnose gaan we je onderbewustzijn voeden met nieuwe gedachten en gevoelens, nieuwe overtuigingen. Deze nieuwe overtuigingen kunnen gebruikt worden voor allerlei klachten zoals depressie, allerlei vormen van stress, angsten, fobieën, negatieve gedachten, zelfvertrouwen en eigenwaarde, herstel na burn-out en overspannen zijn, afvallen, slaapproblemen en nog vele andere aandoeningen die effectief te behandelen zijn met hypnotherapie. 

Wil je weten wat het voor jou kan betekenen?  

Je bent overigens gedurende de hele sessie volledig in controle. Zie het als of we via hypnose de deur naar je onderbewustzijn openen. Je bent je voor de rest compleet bewust van je omgeving. Het tarief voor een sessie is 160 euro inclusief BTW. Een sessie duurt 60 tot 90 minuten. Wil je weten of hypnotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met mij op via mail rachid@aandachtwijzer.nl of stuur een whatsappje naar 06-81736571

Locatie: Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. (Nabij Etten-Leur, Roosendaal, Breda)