Hypnotherapie

Wat gebeurt er in het onderbewustzijn?

Als je onderbewustzijn iets ervaart als gevaarlijk of onveilig ontstaat er een zogenaamde trigger waarop een hoop functies in het lichaam aangaan. Verschillende stresshormonen worden aangemaakt zoals cortisol, adrenaline en noradrenaline. Dit wordt door het lichaam aangemaakt omdat de vlucht of vecht functie schakelaar aangezet moet worden. Veel van wat we dagelijks denken en voelen wordt omgezet in gedrag. Het is daarom belangrijk om je onderbewustzijn goed in te richten.

Tegenwoordig heeft de moderne mens niet zozeer te maken met dringende noodgevallen zoals een tijger die plots voor je neus opduikt. In plaats daarvan is er langdurige stress die lichamelijke en psychische klachten kunnen veroorzaken zoals overspannenheid, burn-out, depressie, chronische hoofdpijn, slapeloosheid en diverse angsten. Door middel van hypnotherapie gaan we inzoomen in wat er specifiek gebeurt in jouw onderbewustzijn. Wat voor programma wordt er afgedraaid?

Reviews

Concentratieproblemen

“Ik kon mij lastig concentreren op school en met de hulp en adviezen van Rachid gaat het stukken beter met mij. Ik voel mij zelfverzekerder en kan mijn aandacht beter vasthouden”

Julia, Breda

Reviews

Depressie

“Al een aantal jaren ben ik op en af depressief geweest. Via via kwam ik bij Rachid terecht en heb ik een aantal hypnose sessies gehad. Ik heb inzicht en tools gekregen om mijn donkere gedachten te doorbreken. Ik voel mij stukken beter en krachtiger”

Anne, Roosendaal

Reviews

Sociale Angst

“Rachid heeft mijn leven veranderd! Ik had last van sociale angst, ik was al 3 maanden niet meer buiten geweest maar met zijn hypnotherapie kan ik nu weer zonder angst de deur uit. Zijn aanpak was warm en effectief, en ik voel me sterker dan ooit. Rachid bedankt voor de vertrouwen in mij”

Brenda. Etten-Leur

Reviews

Vrij van alcoholverslaving met hypnotherapie

“Rachid ik ben je dankbaar.  Zijn hypnotherapie heeft mijn leven veranderd. Ik voelde me meteen op mijn gemak en begrepen. Zijn aanpak was super professioneel en toch warm. Met zijn hulp dook ik diep in mijn onderbewustzijn en begreep ik waarom ik dronk. Na een paar sessies ben ik nu van mijn alcoholverslaving af en voel me geweldig. Rachid heeft niet alleen mijn gedrag veranderd, maar ook mijn denkwijze. Hij is niet alleen tijdens de sessies behulpzaam, maar ook daarna met handige tips. Ik ben Rachid ontzettend dankbaar voor de positieve wending in mijn leven. Als je hulp nodig hebt bij verslaving ben je bij hem in goede handen”

Edwin, Tilburg

Reviews

Narcisme

“Door mijn narcistische ex ben ik mijzelf kwijtgeraakt. Rachid heeft mij geholpen mijn eigenwaarde te herstellen. Ik heb geleerd om nu beter voor mijzelf op te komen en duidelijke grenzen te stellen” 

Melissa, Dordrecht

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnotherapie is in feite een verhoogde staat van concentratie en diepe ontspanning om je onderbewustzijn op een positieve manier te beïnvloeden.

Ik breng je door middel van hypnose in een lichte trancetoestand waardoor we op een directe manier je onderliggende problemen naar voren kunnen halen. Het inzichtelijk maken van de bron van je huidige probleem is vaak de eerste stap in het gehele herstelproces.

We gaan je belemmerende overtuigingen, oude gedrag, oude gewoontes tegen het licht houden. Inzicht krijgen in je eigen denken en voelen is uitermate belangrijk.  

In hypnose gaan we je onderbewustzijn voeden met nieuwe gedachten en gevoelens, nieuwe overtuigingen. Deze nieuwe overtuigingen kunnen gebruikt worden voor allerlei klachten zoals depressie, allerlei vormen van stress, angsten, fobieën, negatieve gedachten, zelfvertrouwen en eigenwaarde, herstel na burn-out en overspannen zijn, afvallen, slaapproblemen en nog vele andere aandoeningen die effectief te behandelen zijn met hypnotherapie. 

Wil je weten wat het voor jou kan betekenen?  

Je bent overigens gedurende de hele sessie volledig in controle. Zie het als of we via hypnose de deur naar je onderbewustzijn openen. Je bent je voor de rest compleet bewust van je omgeving. Het tarief voor een sessie is 165 euro inclusief BTW. Een sessie duurt 60 tot 90 minuten. Wil je weten of hypnotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met mij op via mail rachid@aandachtwijzer.nl of stuur een whatsappje naar 06-81736571

Locatie: Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. (Nabij Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Dordrecht, Rotterdam)