Life between lifes – Leven tussen levens

Leven tussen levens? Heb je altijd al willen weten wat je doel in het leven is? Waarom heb je je familie en specifieke omstandigheden in dit leven gekozen? Je eeuwige zelf begrijpen (voorbij je fysieke lichaam), je persoonlijke zielendoelen herkennen/herinneren.

Dr. Michael Newton

Helderheid en inzicht krijgen waarom je ziel de specifieke uitdagingen heeft gekozen die je momenteel ervaart. Wil je inzicht krijgen in de mensen die een rol van betekenis spelen in je huidige leven? Dr. Michael Newton heeft de boeken: De zielenreis, bestemming der zielen en reis der zielen geschreven. Hij heeft meer dan 30 jaar onderzoek gedaan met 7000 cliënten. Een gigantisch onderzoek waarin de zielenwereld wordt ervaren door zijn cliënten. Deze zielsprogressie heeft hij in kaart gebracht in zijn boeken. Zijn boeken worden over de hele wereld gelezen.

Het lichaam en de ziel?

Wij zijn gewend om als mens puur vanuit het lichaam te denken, wat niet meer als normaal is. Alleen vergeten we dat er meer is dan het fysieke voorkomen. Om een voorbeeld te noemen, kun jij mij aanwijzen waar je intuïtie zich bevindt in je lichaam? Hoe ziet jouw intuïtie er uit? Hoeveel weegt intuïtie? En toch, als je het met de meeste mensen hebt over intuïtie dan komen er tal van voorbeelden naar voren waarin mensen in hun leven gebruik hebben gemaakt van hun intuïtie. Ze voelen of weten wel degelijk allerlei zaken alvorens het via de hersenen geanalyseerd wordt.

Een ander voorbeeld zijn de talloze verhalen over de hele wereld van mensen die een Bijna Dood Ervaring (BDE) hebben meegemaakt. Er zijn voorbeelden van mensen die hun dierbaren in de wachtkamer hebben zien zitten met hele specifieke details terwijl ze zelf gereanimeerd werden omdat hun hart niet meer klopt. Er zijn mensen die nog verder van hun lichaam zijn na een traumatisch gebeurtenis en vertellen over prachtige kleuren en hereniging met overleden dierbaren. Alleen was het hun tijd nog niet en ze kwamen terug in hun lichaam.

Vele verhalen zijn goed gedocumenteerd door de psychiater Dr. Raymond A. Moody (Leven na dit Leven), cardioloog Dr. Pim van Lommel (Eindeloos Bewustzijn), hoogleraar psychiatrie en neurologische gedragswetenschappen Dr. Bruce Greyson (Daarna). Kortom we kunnen sommige zaken zoals intuïtie en bewustzijn niet wetenschappelijk vaststellen. Alleen lijkt het mij voorbarig om het bestaan van de ziel dan maar in het geheel uit te sluiten. In de geschiedenis van de mens over de hele wereld bestaan vele verhalen in allerlei vormen van een ziel die los van het lichaam kan voortbestaan.

Een leven tussen leven sessie stelt je in staat om de zielenwereld te herinneren op het niveau van de ziel. Vanuit een diepe trance maak je verbinding met het tussenbestaan in lichaamloze bewustzijnstoestand. Het is een hele bijzondere reis die een positieve en transformerende werking zal hebben op jouw huidige leven.

Een sessie

Wat kan een leven tussen levens sessie onder andere brengen:

  • Hereniging met je zielengroep in de zielenwereld.
  • bredere bewustwording.
  • Ontdek waar je staat in je huidige leven. Lukt het om je levensdoel(en) te bereiken in dit leven.
  • Keuze van je ouders.
  • De angst voor de dood zal verminderen of verdwijnen.
  • En andere thema’s zullen tijdens deze bijzondere leven tussen leven regressie naar voren komen.

Het is heel persoonlijk wat er tijdens een sessie zich aandient. Het heeft wel de voorkeur als je al een keer een regressie sessie hebt gehad. Wil je meer hierover weten. Neem dan vrijblijvend contact met mij op via e-mail rachid@aandachtwijzer.nl of stuur een Whatsapp op 06-81736571.

Een Life between Life sessie zal ongeveer 120 tot 150 minuten duren.  De kosten voor deze sessie zijn 240 euro inclusief BTW. Locatie: Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. (Nabij Etten-Leur, Roosendaal, Breda)