Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Rachid en Klaartje, de gezichten achter Aandachtwijzer. Wij hebben ruime ervaring
in het bedrijfsleven en coaching. Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

Rachid El Fdil

Mijn naam is Rachid El Fdil. Ik heb jaren in sales en marketing gewerkt. Ik ben onder andere verantwoordelijk geweest voor regionale en landelijke omzetdoelstellingen. Ik heb mij bezig gehouden met strategische en operationele plannen opzetten en uitvoerbaar maken. Wat ik het allerleukst vond en nog steeds vind is het dag tot dag contact met diverse mensen met verschillende achtergronden, nationaliteiten en culturen.

Op een gegeven moment ben ik gaan reflecteren over wat ik nu verder wil in mijn leven. Nu ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat iemand drijft. Wat is het wat je uit het leven wil halen? Wat maakt het leven mooi en aangenaam voor jou? Dit soort vragen kwamen steeds vaker bij mij op. Ik begon mij verder te verdiepen in psychologie, mindfulness, meditatie, religiën, levensbeschouwingen en hedendaagse maatschappelijke thema’s. Tijdens mijn ontdekkingstocht heb ik ook een studie in regressietherapie en hypnotherapie gevolgd. Ontzettend veel thema’s over het leven zijn voor mij bij elkaar gekomen. Kortom er is veel te leren en te ontdekken op het gebied van menselijk gedrag!

Klaartje El Fdil

Hi ik ben Klaartje El Fdil en samen met Rachid ben ik de drijvende kracht achter Aandachtwijzer.

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ruim 10 jaar gewerkt in het bedrijfsleven in verschillende sales-, marketing- en managementfuncties. Ik heb enorm genoten van deze tijd en veel mogen leren en ervaren. In 2010 werd onze dochter geboren en heb ik bewust de overstap gemaakt naar het HBO onderwijs, waar ik nog steeds werk als docent. De eerste paar jaar was het een flinke omschakeling, moeder worden en lesgegeven aan HBO studenten. Na een aantal jaar had ik mijn draai gevonden en miste ik iets. Na enige reflectie en zelfonderzoek kwam ik erachter dat ik het commerciële aspect miste. En dat is het moment geweest dat ik in Aandachtwijzer ben gestapt. En van die keuze heb ik geen dag spijt!

Ik zet mijn enthousiasme, analytisch vermogen, gedrevenheid, oprecht geïnteresseerd in mensen en organisatietalent graag in tijdens coachsessies en interim opdrachten. De afwisseling die ik daarbij ervaar, die houdt me scherp.

De afgelopen jaren heb ik me nog verder ontwikkelt, zo heb ik onder andere mijn MBA behaald en ben ik gecertificeerd als Lumina Spark Practitioner. Ik hou ervan om mezelf en mijn coachees/ opdrachtgevers uit te dagen om alles uit het leven te halen!

Wil je meer weten over Rachid of over Klaartje en wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek met ons in.