Regressie therapie

Regressietherapie is een effectieve vorm van psychotherapie die direct gaat naar de oorzaak van de klachten die je nu ervaart in je leven. De kern van regressietherapie is het ontdekken en herbeleven van eerdere ervaringen die je huidige klachten en aandoeningen hebben veroorzaakt

De kern

De kern van regressietherapie is het ontdekken en herbeleven van eerdere ervaringen die je huidige klachten en aandoeningen hebben veroorzaakt. Door het herbeleven van deze specifieke gebeurtenissen komen we tot de genegeerde of onderdrukte ervaringen die de oorzaak van je huidige psychische of psychosomatische klachten is. Denk ook aan sterke overtuigingen die je over jezelf hebt. Bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg, ik voel mij verloren, Ik ben het niet waard enzovoorts.

De problemen kunnen in je dagelijkse leven mentaal, emotioneel of lichamelijk zijn. Uit ervaring blijkt dat je met dit soort thema’s blijft rondlopen doordat er een onverwerkte traumatische ervaring aan ten grondslag ligt.

Regressietherapie is een effectieve manier gebleken om je emotionele, fysieke en mentale gezondheid te verbeteren door gebeurtenissen uit het verleden tot aan de wortels te verwerken.

Een sessie

Een regressie sessie duurt ongeveer 1,5 uur. We gaan door middel van een lichte trance het probleem onderzoeken. In deze diepere bewustzijnsvorm gaan we samenwerken. Je bent er zelf volledig bewust bij en door middel van mijn begeleiding diepen we de gebeurtenis uit.

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek van ongeveer 30 minuten klik dan hier. Het intakegesprek kan telefonisch, online via Zoom of je kunt langskomen in de praktijk. Voor de intake krijg je per e-mail, de intake formulier. Dit gaan we tijdens het intakegesprek bespreken. Heb je nog vragen of wil je meer weten, mail dan naar rachid@aandachtwijzer.nl  

Het tarief voor een regressie sessie is 160 euro inclusief BTW. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.