Afspraak maken

Regressietherapie

De kern

De kern van regressietherapie is het ontdekken en herbeleven van eerdere ervaringen die je huidige klachten en aandoeningen hebben veroorzaakt. Door het herbeleven van deze specifieke gebeurtenissen komen we tot de genegeerde of onderdrukte ervaringen die de oorzaak van je huidige psychische of psychosomatische klachten is. Denk ook aan sterke overtuigingen die je over jezelf hebt. Bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg, ik voel mij verloren, Ik ben het niet waard enzovoorts.

De problemen kunnen in je dagelijkse leven mentaal, emotioneel of lichamelijk zijn. Uit ervaring blijkt dat je met dit soort thema’s blijft rondlopen doordat er een onverwerkte traumatische ervaring aan ten grondslag ligt.

Regressietherapie is een effectieve manier gebleken om je emotionele, fysieke en mentale gezondheid te verbeteren door gebeurtenissen uit het verleden tot aan de wortels te verwerken.

Reviews

Trauma door vele generaties heen

“De regressiesessie met Rachid heeft mij geholpen om diepere lagen van mijn generationele trauma op te zoeken. Tijdens de sessie ontdekte ik spanningen en lagen van mijn trauma, waarvan ik rationeel niet eens wist dat die er zaten. Lagen van mijn voorouders, waar ik zelf dacht geen last van te hebben. Tijdens de sessie hebben we deze lagen ‘opgeruimd’ waardoor ik naar aanleiding hiervan minder last ervaar van perfectionisme, faalangst en angst in het algemeen. Een echte aanrader!”

Anne-Kathrin, Roosendaal

Reviews

Faalangst

“Ik heb veel last gehad van mijn angsten. De regressiesessies waren echt bijzonder. Ik durf nu meer te doen en ik slaap weer hele nachten! Er is een hoop veranderd in mijn leven. Ik voel mij nu veilig en vol in verbinding met het leven. Bedankt Rachid!”

Petra, Dongen

Reviews

Trauma, narcisme

“Ik had vanaf het begin gelijk een klik met je. Je bent iemand die echt luistert en dat heb ik gemerkt aan je vragen. Je wist gevoelige snaren te raken. Er zijn tijdens de regressiesessies dingen naar voren gekomen, die ik niet eerder zo diepgaand heb gevoeld. Het was confronterend en helend. Het voelt nu werkelijk alsof ik volledig een reset op zielsniveau heb ontvangen”

Anton, Etten-Leur

Reviews

Laag zelfbeeld, Jezelf kwijt zijn

“Rachid heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Ik heb mij jaren verloren, eenzaam en niet begrepen gevoeld. Het is bizar, hoe regressietherapie werkt. Ik beleefde alles of het weer net is gebeurt. Door de regressiesessies heb ik diepgaande inzicht gekregen. Ik begrijp nu wat er in mijn leven echt heeft gespeeld. Ik voel nu eindelijk meer zelfliefde en zelfvertrouwen”

Sabine, Oosterhout

Een sessie

We gaan door middel van een lichte trance het probleem onderzoeken. In deze diepere bewustzijnsvorm gaan we samenwerken. Je bent er zelf volledig bewust bij en door middel van mijn begeleiding diepen we de gebeurtenis uit.

Voor de intake krijg je per e-mail, de intake formulier. Dit gaan we tijdens het intakegesprek bespreken. Heb je nog vragen of wil je meer weten, mail dan naar rachid@aandachtwijzer.nl  

Het tarief voor een regressie sessie is 165 euro inclusief BTW. Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.

Locatie: Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. (Nabij Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Oosterhout, Dordrecht, Rotterdam)

Afspraak maken

Ik kijk nog even verder